לפני כשנה נתקלתי בתכנית טלוויזיה ביין הרימון הזה והבאתי אותו למסיבת קיץ קטנה. אחי ואני פיתחנו שימוש לפרי החדש הזה ומשתמשים בו כל יום. אני מאחסן אותו כבר כמה חודשים והוא נמצא במרתף כבר כחודש, שממש אני מתרגש ממנו.
זו אותה שיטה המתוארת במתכון הריבס ואפשר להמיר אותה לשיטת יין הרימונים המתוארת בהתאם למסורת ולתערובת שלך
תוכלו להכין יין מיובש למחצה מהיין Pomesapple לשעבר בלי לערבב אותו, או להכין אותו עם תערובת של יין, מים, סוכר, מלח ומעט סוכר.
שיטת החיתוך המתוארת יכולה להיות כדלקמן
חלקו את היין, היו חדים לפני החיתוך, היו חדים לאחר החיתוך מבלי לפגוע בניחוחות הטעמים, כך שניתן להשיג יין חתוך של 50% אדג. בטכניקה זו ניתן להשתמש גם בצמחי מרפא אחרים, כולל סלואו, עוזרד ומשוטים, בנוסף לרימון.
לעוד פרטים על Pomegranate Wine ועולם היין יש לבקר באתר wineworld.co.il
אתה צריך גם לקבל מיץ רימונים ללא חומרים משמרים
מה שמפריע לתסיסה. אם אתה משתמש ב- Pomesapples טריים, אתה יכול להוסיף מעט אנזים פקטין כדי לפרק את תאי הפרי ולהרוויח יותר מיץ. זה משמר את המיץ, מכיוון שהוא יאבד לחלוטין בתהליך המהיר והחם. לכן, עם כל לגימה מהכוס שאתה שותה, אתה קוצר את היתרונות הבריאותיים של הפרי המפונפן.
האהוב החדש עליי חובבי הרימונים הוא היין מהכרמים, ואני גם מעריץ גדול של היין מכרמי מדינת קליפורניה.
אם אתם חוששים שיין רימונים עשוי להיות טארט מדי לטעמכם
היצמדו ליין פומפוזי שמשלב פירות אחרים, מכיוון שהחריפות משתלבת עם המתיקות. הסוג היחיד של יין פומרני שניתן לכנותו בקפדנות "יינות" הוא יין ענבים, מונח שבדרך כלל ניתן להחיל רק על משקאות ענבים מותססים. יינות אלה לרוב טעימים במעורפל כמו פומסגרנדות, אך חסר להם טעם מתוק ופירותי של הפרי עצמו, והטעם שונה מכיוון שמרחב הנקבוביות ביין נובע מכך שהוא עובד עם פירות אחרים. אז אם אתם מחפשים מגוון שמושך את הטעם הספציפי שלכם, אל תחפשו יותר יין מכרם קליפורניה, כמו שרדונה או פינו נואר.
השתמש במשפך או במסננת
כדי לשפוך את מי הסוכר המתובלים לכוס גלון ולתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. ואז שופכים את תמיסת הסוכר ומיץ הרימונים לכלי התסיסה. אם אתה משתמש בגרגירי פומרניאן טריים, ערבב את זרעיהם עם סוכר, תן להם לנוח 24 שעות ואז הוסף את מיץ הפומרניאן. לאחר שמיציתם את כל הפירות גדולים כמו נקבובית, עליכם למיין אותם לפי צבע כדי להסיר כל פרי רקוב או עובש, כי בעוד שחלק מבשרם נכנס לתירוש שלכם, זה לא הורס את היין. התחל בלשים 2-3 ק"ג סוכר בסיר, ואז הוסף גלון מיץ רימונים, ולבסוף תקבל תערובת של 2 ק"ג סוכר ו -1 / 4 כוס מיץ. הביאו מים עם כוכב אניס לרתיחה והוסיפו סוכר ומיץ לסירים.
אני מתאר לעצמי שזה יין פירותי של גוף בינוני
שלא צריך יותר משנה כדי להתבגר (יין אוכמניות הוא ברי מהיר). רימונים ושמרים בר עשויים שלא להספיק כדי שהמיץ שלהם יתסס, לכן אני ממליץ לך לשחק בו בבטחה ולהוסיף שמרים פעילים, צימוקים ופירות יער במידת הצורך.
ניתן להתאים את המתיקות לטעמכם
אך ליינות רימונים יש תוכן נוגד חמצון גבוה יותר מאשר יינות אחרים, מכיוון שליין יש תכונות בריאותיות טבועות, כולל נוגד החמצון רזברטרול, שנמצא בעיקר ביינות אדומים (ראו מאמר זה על היתרונות הבריאותיים של יין אדום למידע נוסף). עלותו 99 ש"ח לעומת 33 ש"ח עבור נמל ענבים, כך שזה די יקר לשלם יותר עבור היין הטבעי הייחודי הזה. אתה יכול לעשות את זה בבית ולהשוות את זה לאחרים יקרים יותר (מסורתיים יותר) באותה סכום כסף או אפילו קצת יותר.
במאמר זה על היתרונות הבריאותיים של יין אדום והיתרונות של יין רימונים, תוכלו ללמוד עוד על מיזוג אלכוהול עם פורט ועל שיטת הביצור.
צורה של יין טבעי מגיע מרימון
פרי כוח הידוע ביכולתו לרפא ולמנוע מחלות. עם זאת, ניתן להכין יין עם כמות פרי נכונה לחיך. טעימה טרייה היא אחד המאפיינים החשובים ביותר של יין על בסיס פירות, במיוחד למי שיש טעם לטריות. יין רימונים מיוצר מפירות Pomesapple ושומר על הטעם הפירותי והפירותי של פרי זה.